Как да надстроите NoxPlayer до Android 7 Nougat

Популярният Android емулатор NoxPlayer пусна версия 6.2.2.0 с незадължителен режим на емулация на Android 7.1.2 в NoxPlayer Multi-Drive, но много хора имат проблеми с намирането му - защото по подразбиране NoxPlayer е Android 4.0 и не актуализирате NoxPlayer чрез Android самия емулатор.

За да стартирате NoxPlayer в последната емулация на Android 7.1.2, трябва да създадете ново състояние на емулатора за NoxPlayer чрез приложението Multi-Drive. Това ръководство на Appual ще ви покаже как да актуализирате NoxPlayer до Android 7.

  1. Придвижете се до папката, в която е инсталиран Nox.exe (напр. C: \ Program Files (x86) \ Nox \ bin)
  2. Трябва да видите друго приложение, наречено MultiPlayerManager.exe - продължете и го стартирайте.
  3. В долната част на многоинстанционния мениджър Nox щракнете върху бутона „Добавяне на емулатор“.
  4. Изберете „Нов емулатор-Android7.1.2 (бета-версия)“
  5. Той ще премине през процес на изтегляне, просто изчакайте, докато свърши.
  6. Сега щракнете върху иконата на Gear на същия ред като новия емулатор.
  7. Конфигурирайте новото състояние на емулатора до вашите оптимални настройки.
  8. Сега стартирате NoxPlayer в емулирано състояние на Android 7 Nougat, като щракнете върху бутона „Пусни“.

Отсега нататък трябва да стартирате това състояние на емулатора чрез приложението с няколко устройства, тъй като стартирането на Nox.exe ще стартира версията на NoxPlayer по подразбиране за Android 4.

За да „изкорени“ NoxPlayer в неговото състояние на емулирано Android 7 Nougat, трябва само да щракнете върху бутона „Системни настройки“ в горната част на прозореца на емулатора на NoxPlayer, след което да отидете на Общи настройки> Коренно стартиране> да активирате отметката „Корен“. След това рестартирайте NoxPlayer.

допълнителни бележки

  • Не можете да „изкорени“ NoxPlayer с Magisk, но можете да инсталирате Xposed.
  • Ако откриете, че приложенията често се сриват при стартиране или трептене в браузърите, опитайте да промените настройката на екрана по подразбиране на NoxPlayer от Tablet (Landscape) на Portrait (Mobile).

Ако получите нисък FPS в игри като Bullet Force Multiplayer и Combat Reloaded, опитайте да промените графиката от Compatible (OpenGL) на Speed ​​(DirectX) и коригирайте плъзгача FPS до 60.

  • За да играете мултиплейър LAN игри, трябва да настроите Bridge Connection в Settings> Property settings> Enable “Network Bridge connection”.